yaf

yaf

yaf

اجزای تشکیل دهنده کابینت چه چیز هایی است ؟

برای سفارش کابینت به کابینت سازی باید در نظر داشته باشید این کار مستلزم دقت بالایی است تا کیفیت نهایی مطلوب واقع گردد. کابینت هایی که توسط کابینت سازی ساخته می شوند باید از مواد اولیه مرغوب و کیفیت خوبی برخوردار باشند تا مقاومت مورد انتظار را داشته باشند.

اجزای تشکیل دهنده کابینت

اجزای تشکیل دهنده کابینت عبارتند از: درب کابینت، بدنه کابینت و صفحه کابینت درب کابینت امروزه با ضخامت ۱۸ میلیمتر نیز تولید می‌شود که می‌توان روی آن روکش دلخواه را اعمال کرد. روکش‌های متداول برای درب کابینت تیپ‌های گوناگون و تنوع رنگی زیادی دارند. شایان ذکر است به تازگی درب‌های کابینت جدیدی وارد بازار ایران شده‌اند که به نام هایگلاس شناخته می‌شوند. درب کابینت هایگلاس روکش براق دارد که جذابیت فوق العاده‌ای به دکوراسیون داخلی می‌بخشد. بدنه کابینت در شعبه کابینت سازی شیراز شرکت ارس دکور از متریال خاصی تولید می‌شود که مغز آن ام‌دی‌اف یا نئوپان و روکش آن ملامینه است. لبه بدنه کابینت برای زیبایی بیشتر نوارکاری می‌شود. امروزه کابینت‌هایی با بدنه نئوپان، روکش کاغذی و نوار اطویی نیز ساخته می‌شوند که از لحاظ کیفی دوام و مقاومت کافی ندارند؛ لذا می‌توان گفت بهترین جنس برای بدنه کابینت همان MDF است. صفحه کابینت نیز با توجه به متریال اصلی و روکش آن به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شود. افرادی که با شرکت ارس دکور به منظور استفاده از خدمات کابینت سازی در شیراز تماس می‌گیرند می‌توانند از مشاوره کابینت‌سازان این مجموعه استفاده کنند.

کابینت-تمام-چوب-با-طراحی-زیبا-و-منحصر-بفردمراحل گام به گام کابینت سازی

در مرحله نخست طرحی در ذهن خریدار نقش می‌بندد که به آن پیش‌طرح می‌گویند. این طرح اولیه توسط خریدار به کابینت ساز ارائه می‌شود. البته در صورتی‌که خریدار طرح اولیه خاصی با جزئیات، مد نظر نداشته باشد، طراحان حرفه‌ای شعبه کابینت سازی شیراز شرکت ارس دکور طرح‌های متنوعی را به خریدار پیشنهاد خواهند کرد. پس از انتخاب طرح اولیه، مرحله اندازه گیری فضا برای اجراست که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در واقع هرچه اندازه‌گیری دقیق‌تر انجام شود کار ساخت کابینت‌ها نتیجه مطلوب‌تری خواهد داشت. حال با داشتن ایده طرح اولیه و اندازه‌های مورد نیاز کار طراحی نهایی انجام می‌گیرد. در این مرحله خریدار می‌تواند شمایی از کابینت را مشاهده کند و در صورت لزوم جزئیات آن را تغییر دهد. در این مرحله باید مواد اولیه و مصالح مورد نیاز انتخاب گردد. در حال حاضر بیشتر افراد تمایل به استفاده از کابینت‌های چوبی و یا کابینت‌هایی که با مصنوعات چوبی ساخته شده است، دارند. از این مرحله وارد فرایند ساخت کابینت می‌شویم که با محاسبه دقیق اندازه‌ها باید برش‌کاری با نهایت دقت و ظرافت انجام گیرد. پس از برش‌کاری عملیات لبه‌زنی، شیار زدن و سوراخ زنی انجام می‌شود. در این مرحله زمان مونتاژ کابینت می‌رسد که پس از آن کابینت برای حمل و نقل به مکان مورد نظر برای نصب و اجرا آماده است.  

نکاتی که در نگهداری کابینت ام دی اف باید مد نظر قرار گیرد

  1. برای تمیز کردن این نوع از کابینت ها بخصوص کابینت mdf سفیدبه هیچ وجه از مواد پاک کننده اسیدی مثل وایتکس استفاده نکنید .زیرا این مواد به چوب آسیب می رسانند . شما می توانید با استفاده از یک دستمال مرطوب و آغشته به مواد شوینده معمولی و یا یک قطعه اسفنج مرطوب به راحتی کابینت های خود را تمیز کنید.
  2. خیس شدن زیاد کابینت ها و ورود آب به درز های کابینت باعث کپک زدگی و پوسیدگی کابینت ها می شود پس سعی کنید کابینت های MDF خود را به هیچ عنوان به آب زیاد نشوئید. همچنین اگر کابینت زیر سینک شما از جنس MDF است از جمع شدن آب در داخل کابینت جداً بپرهیزید و آن را مرتبا با دستمال خشک کنید تا زیبایی و عمر کابینتتان تضمین شود.
  3. درب های کابینت های دیواری را زیاد باز نگه ندارید ، زیرا نفوذ بخار آب و گرمای حاصل از پخت و پز باعث آسیب دیدن کابینت های دیواری می شود.
  4. یکی از بهترین روش ها برای تمیز کردن کابینت ام دی اف استفاده از ترکیب آب و سرکه سفید و یا ترکیب آب و جوش شیرین می باشد . همچنین اگر لکه چسب و یا خودکار بر روی کابینت MDF شما ایجاد شده ، می توانید با استفاده از یک قطعه پنبه و تینر این لکه ها را پاک کنید .
  5. سعی کنید برای کابینت های زمینی از پایه های آلمینیومی استفاده کنید تا در اثر شست و شوی کف آشپزخانه آسیب نبینند.

شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و نیز اجرای کابینت MDF  در آشپزخانه خود  با شرکت ارس دکور تماس حاصل نمائید. کیفیت کابینت های عرضه شده در ارس دکور همواره در بالاترین حد خود بوده و با وجود این کیفیت بالا قیمت کابینت ام دی اف کاملا مقرون به صرفه می باشد. با توجه به تفاوت هایی که در سلایق افراد وجود دارد ،در صنعت کابینت سازی سعی شده است که با توجه به سلیقه های مختلف مدل های متنوعی از کابینت ها طراحی و عرضه شود . فی المثال برای افرادی که به دکوراسیون های سبک کلاسیک و سلطنتی  علاقه مندند کابینت های چوبی و ممبران را طراحی کرده اند ، برای کسانی که علاقه مند به استفاده از طرح های ساده و عادی هستند کابینت های MDF معمولی و برای افرادی که طرفدار سبک دکور مدرن هستند نیز کابینت های هایگلاس طراحی و تولید شده است.

کابینت-تمام-چوب-در-کنار-میز-سنگی

تفاوت کابینت های گلاس با سایر کابینت ها

همانطور که قبلا نیز اشاره کردیم کابینت های هایگلاس از جنس ورق های هایگلاس هستند . این ورق ها در واقع  متریالی شبیه به MDF  است یعنی مغزی کار MDF بوده و فقط  پوشش لایه بیرونی آن  از نوعی پلاستیک به نام پلکسی گلاس ساخته شده است ، در حالی که در MDF های معمولی این پوشش از جنس ملامینه می باشد. در کنار کابینت های هایگلاس نوع دیگری از کابینت ها نیز وجود دارد که به آنها پلی گلاس گفته می شود. روکش استفاه شده برای این نوع کابینت ها پلی استر می باشد و نسبت به کابینت های های گلاس درخشش بیشتری داشته و نیز در مقابل خط و خش مقاوم تر هست. اکثر کابینت های هایگلاس ساخت کشور های آلمان ، اسپانیا ، ایتالیا و اتریش است ولی در ایران بیشتر از کابینت های های گلاس ساخت کشور ترکیه استفاده می شود. در بررسی کیفیت کابینت های ساخته شده در هر کشور و در برند های مختلف ، نکته ای که حائز اهمیت است ،میزان موج  موجود در سطح روکش  کابینت هایگلاس است .هر چقدر این میزان موج کمتر باشد بدین معنی است که عملیات پرس روکش دقیق تر و با کیفیت تر انجام پذیرفته است  و نیز کیفیت ام دی اف استفاده شده در آن نیز بالاتر است . اگر بخواهید که این طول موج به صفر برسد بهتر است از کابینت های پلی گلاس استفاده کنید. نکته قابل ذکر دیگر در ساخت این کابینت ها این است که فقط در یک سمت این کابینت ها از لایه براق استفاده می شود و سمت دیگر آن که در دید نیست معمولا از لایه های معمولی تر ساخته می شود.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: ،


تاریخ : ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۰:۴۸ | نویسنده : pri | نظرات (0)نظرات (0)
[ ]
<<         >>


.: Weblog Themes By 123blog.ir:.